412611-PD51HB-765

Автосервиз Протект

 „Протект“ ЕООД стартира своята дейност през 2003 г. като фирма за монтаж, диагностика и ремонт на автоелектроника, аудиотехника, аларми. След успешния старт фирмата се развива постоянно и логично през 2007 се нанася в собствена сервизна база. През изминалите години с добрата си работа ПРОТЕКТ ЕООД се налага като водеща фирма на старозагорския пазар на услуги в автомобилния бранш.

Ние предлагаме на своите клиенти пълна гама от услуги свързани с профилактика, поддръжка и ремонт на моторни превозни средства при изключително конкурентни условия и с възможности за абонаментна поддръжка. Персонал от 30 човека се грижи за клиентите. Във всички екипи работят опитни специалисти, както и силно мотивирани стажанти от БГОЦ и професионалните гимназии в Стара Загора.

 

В автосервиза на площ от над 5000 кв. м. има обособени няколко специализирани отдела, административна част, както и обширен паркинг. За момента са организирани няколко отдела с над 20 работни места.

 

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност